Kalastusretket yrityksille ja muille ryhmille

Venekalastusretki on suosituin tuotteemme, jota olemme toteuttaneet asiakkaillemme Suomenlahdella jo 20 vuoden ajan. Etenkin hauen kalastus on perinteisesti ollut toivotuin kalareissu.

Venekalastusretkellä kalastamme satojen saarten sokkeloissa ahventa, haukea, kuhaa, siikaa, silakkaa tai taimenta – vuodenajan mukaan. Järjestämme kalastusretkiä pääasiassa Loviisassa (Rönnäs), Porvoossa, tai Helsingissä.

Katso tästä video, josta saa hiukan esimakua kalastusretkistä saaristossa!

Kalastusretket rennolla meiningillä – kokemusta ei tarvita

Yhdessä veneessä voi heittokalastaa 4–6 henkeä. Aikaisempaa kalastuskokemusta tai omia varusteita ei tarvita, meillä on teille kaikki valmiina.

Hyväksi havaittu retken pituus on 4–6 tuntia, jonka puolivälissä poikkeamme saareen lounaalle. Oppaamme tuntevat vedet kuin omat taskunsa ja vievät teidät parhaille ottipaikoille.

Kalastusretket sisältävät lounastauon saaressa, jossa voidaan paistaa makkaraa ja kalastusoppaamme valmistaa teille esim. lohikeiton.

Kalastus ei suinkaan ole välttämätöntä , vaan halukkaat voivat vain nauttia kauniista Suomenlahden saaristosta ja Suomen luonnosta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella! Pyrimme vastaamaan viestiin muutaman tunnin kuluessa.