Kalastusopas Erik Herlevi – Kalastusretkiä 20 vuoden kokemuksella

Kalastusopas Erik Herlevi on 20 vuoden kokemuksella Suomen kokeneimpia kalastusoppaita. Hänen yrityksensä Augur Kalastuspalvelu on luonut elämyksiä kalastuksen ja majoituksen parissa jo yli 10 000 tyytyväiselle asiakkaalle.

Haluatko toteuttaa kalastusretken? Yhteydenottolomake löytyy alempaa tältä sivulta!

Kalastusopas Erik Herlevi

Kalastusopas järjestää kalastusretket helposti

Helpoin tapa järjestää kalastusretki yritysryhmälle tai kaveriporukalle on antaa kalastusoppaan hoitaa käytännön järjestelyt, jolloin voitte nauttia itse asiasta. Kalastusopas huolehtii veneistä, kalastusvälineistä, turvallisuudesta, ruokatarjoiluista sekä tietenkin itse kalastuksen opastuksesta.

Kalastusoppaan avulla varmistat, että kalaretkestäsi tulee onnistunut. Kala ei syö käskystä (valitettavasti!), mutta kalastusopas auttaa maksimoimaan saaliin, joka kulloinkin on saatavilla. Kalastusopas tietää, mitä kalaa kannattaa milloinkin kalastaa, mistä kalat varmimmin löytyvät, sekä millä vieheellä tai kalastustekniikalla niitä kannattaa lähteä tavoittelemaan.

Kalastusopas näyttää virvelin käytön perusasiat sekä antaa vinkit, joilla täysin kokematonkin kalastaja pääsee alkuun. Usein kalastusretkillämme käy niin, että kalastuksesta täysin tietämätön ensikertalainen oppii perusasiat nopeasti kalastusoppaan avustuksella ja ei mene kauaa kun siiman päässä on jo iso hauki!

Kalastusopas – Asiakaspalvelija juuri sinun ryhmääsi varten

Meritaimenen kalastus

Kalastusoppaan työ on muutakin, kuin asiakkaiden viemistä kalojen luokse. Merkitystä on veneessä syntyvällä tunnelmalla, johon kalastusopas vaikuttaa omalla panoksellaan. Kaikki ryhmät ovat erilaisia, joten kokeneet kalastajat ja täysin vasta-alkajat otetaan huomioon asiaankuuluvalla tavalla – me kalastamme kaikkien kanssa!

Pelkkä kalastus ei vielä riitä, myös tauko-ohjelma ja ruokailu ovat tärkeitä ja kalastusoppaan vastuulla. Meidän mukanamme ryhmänne viedään yleensä saareen viettämään lounastaukoa esim. lohikeiton tai makkaranpaiston parissa, mistä olemmekin saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme.

Jokainen ryhmä on erilainen ja Augurin opastettu kalastusretki tehdään aina Sinun ryhmäsi toiveiden mukaisesti. Kalastusoppaan tulisi aina lähestyä retkeä käsityönä – ei teollisuutena. Juuri tästä Erik Herlevillä ja Augur Kalastuspalvelulla on mittava kokemus ja vieraiden viihtyvyys on aina tärkeintä.

Kalastusoppaan ammattitaito tekee kalareissusta helpomman

Onnistunut kalastusretki on monen tekijän summa. Kun kalastusopas hoitaa asiat kuntoon puolestasi, sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle nauttimaan päivästä merellä kalastuksen parissa.

Kalastusopas huolehtii esim. turvallisuusasiat kuntoon ja varmistaa että kalastusluvat ovat kunnossa. Nämä ovat tärkeitä laatutekijöitä, jotka huomataan usein vasta sitten, jos ne eivät ole kunnossa. Kalastusopas myös antaa virvelit yms. välineet käyttöönne ja tarjoaa kelluntapuvut, jotka pitävät teidät lämpimänä säässä kuin säässä. 

Erik Herlevi on alan rautainen ammattilainen, joka on ollut mm. kouluttamassa tulevia kalastusoppaita näyttötutkintomestarina ja palkittu vuoden kalastusopas -palkinnolla vuonna 2009. Augur Kalastuspalvelu on myös palkittu vuoden kalastusmatkailutuote -palkinnolla.

Kalastusopas Erik Herlevin matkassa voit esim. heittokalastaa haukea, jigata ahventa tai vetouistella kuhaa kesällä. Taimenen heittokalastukseen on mahdollisuus keväällä ja syksyllä kylmän veden aikaan. Keväällä voidaan myös kokeilla siian ongintaa tai silakan litkausta, talvella taas pilkimme madetta, ahventa ja kuhaa, kunhan jäät kestävät.

Yhdistä opastettu kalastusretki ja sauna, palju sekä majoitus

Augur Kalastuspalvelu tarjoaa kalastuksen lisäksi sauna- ja majoituspalveluita, joista voitte nauttia kalastusretken päätteeksi. Meillä on Loviisan Rönnäsissä kolme mökin huvilakokonaisuus Meritorppa, jossa meillä on upeissa merimaisemissa tarjota palju terassilla, iso sauna, sekä huvilamajoitus kolmessa mökissä jopa 15 hengen seurueille. Lisäksi voimme järjestää ruokailua terassilla retken päätteeksi, kuten esim. lohen loimutusta, makkaranpaistoa tai muuten vaan grillijuhlat.

Sauna ja palju Loviisa

Yhteydenotto

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin lähetämme tarjouksen, yleensä jo saman päivän aikana. Mainitsethan ryhmän koon ja mahdolliset sauna- ja majoituspalvelut, sekä cateringin.